Clean service

Een doffers lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik van uw auto toch zijn sporen na.

De oplossing is een complete poetsbehandeling bij Autoservice 't Gooi. U herkent uw auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt weer en voelt ook van binnen weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar autopoetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Uw auto verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw auto laten poetsen: waarom juist Bij Autoservice 't Gooi?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij Autoservice 't Gooi kunt u de lak van uw auto laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvetten en de cabriokap herstellen. Uw velgen herstellen en chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Daar voor zorgt goed opgeleid personeel voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Wij voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe lak. Vervuild interieur? Kom langs Autoservice 't Gooi!

Kan de lak van uw auto wel een poetsbeurt gebruiken? Is het interieur van uw auto aan een opfrisbeurt toe? Kom langs Voor beoordelen vrijblijvend interieur en exterieur van uw auto en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen.